۰۶ مهر ۱۳۹۳

دومین سالگرد افتتاح شرکت جیلران موتور

گرمای هوا هر چقدر که آزار دهنده باشد صفای نمایشگاه مرکزی آنرا قابل تحمل می کند, فضایی که هر روز محل گذر مشتریانیست که نام جیلی آنها را به آنجا می کشاند. ساعت ۵ بعد ازظهر شهریور ماه بسیاری از پرسنل جیلران موتور در حیاط شوروم به گرد هم آمدند تا هم دیداری تازه کنند و هم از سختی ها و فراز و نشیب های این دوسال که گذشت بگویند. در ابتدا جناب آقای مهندس گنجوی پس از تبریک و خوش آمدگویی به پرسنل برای ۲ سال صبر و تلاش بی وقفه برای پیشبرد اهداف جیلران موتور تشکر نمودند واین نکته را یاد آور شدند که در آغاز فصل جدید زندگی جیلی و جیلران موتور، همگی با انگیزه دوچندان به فعالیت و تلاش خود ادامه دهند. بعد از ایشان جناب آقای اخباریه معاون اجرایی جیلران موتور سخنان آقای گنجوی را ادامه داده و از همه پرسنل خواستند تا با بهره گیری از تکنیک های به روز بازاریابی و فروش و تکیه بر اصل مشتری مداری، هر چه بیشتر بر جذب مشتری و ارایه خدمات تلاش نمایند تا دسترسی به اهداف، هر چه بهتر از قبل محقق گردد. در پایان این عصر تابستانه بعد از بریدن کیک جیلی همگی عکس یادگاری گرفته تا بر دیوار قاب خاطره ها، این روزهای موفقیت به خوبی بنشیند و همگی به یاد داشته باشیم که همه ی سالها همانند این ۲ سال چه زود تمام خواهند شد.
۲۵ شهریور ۱۳۹۳
نمایشگاه مرکزی جیلران موتور

بدون دیدگاه برای “دومین سالگرد افتتاح شرکت جیلران موتور”