۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲

افتتاح دومین عاملیت ۳S جیلران موتور

بالیران، دومین عاملیتی است که  همزمان دارای نمایشگاه مستقل (sales)  ، تعمیرگاه مجزا (service)  ، وانبار قطعات یدکی اختصاصی (spare parts) میباشد. این عاملیت توسط جناب آقای کوچک یزدی افتتاح گردید که تاکنون نمایندگی خودروهای هیوندایی و کیا را نیز برعهده داشته اند.

این عاملیت در شهر تهران، خیابان اشرفی اصفهانی، خیابان مخبری قرار دارد و با رعایت استانداردهای بصری و کیفی شرکت جیلی احداث گردیده است.

در مراسم افتتاحیه این عاملیت که در تاریخ یکشنبه ۱۳۹۲/۲/۱۵ برگزار گردید، مدیران شرکت جیلران موتور و جمعی از پرسنل زحمتکش عاملیت بالیران حضور داشتند. در ابتدای مراسم آقای کوچک یزدی به بیان توضیحاتی در خصوص پیشینه شرکت بالیران و سوابق اجرایی خود پرداختند و در ادامه آقای مهندس سارنج، معاونت اجرایی شرکت جیلران موتور به تشریح سیاستهای شرکت پرداخته و توضیحاتی در خصوص برنامه توسعه شبکه عاملیتهای مجاز داشتند.

در پایان و پس از بریدن روبان بوسیله آقای کوچک یزدی و آقای مهندس گنجوی، ریاست شرکت جیلران موتور، بازدیدی از امکانات این عاملیت صورت پذیرفت و از میهمانان پذیرایی به عمل آمد.

بدون دیدگاه برای “افتتاح دومین عاملیت ۳S جیلران موتور”