۲۹ آبان ۱۳۹۲

افتتاح پنجمین عاملیت ۳s جیلران موتور در کرمان(دلیلی)

در روز سه شنبه مورخه  ۷/۸/۹۲ مراسم افتتاحیه نمایشگاه و مرکز خدمات پس از فروش عاملیت ۲۱۱۱ جیلران موتور، شرکت گسترش ایده های تجاری گات (آقایان دلیلی) با حضور صاحبان امتیاز و پرسنل عاملیت مجاز و هیئت دعوت شده از شرکت جیلران موتور (آقایان سارنج، سیفی ، لالمی ، خراسانی و مرادپور) بصورت رسمی و طبق استانداردهای بصری و کیفی شرکت جیلی  برگزار گردید.این برنامه با حضور مدعوین دولتی و روسای ادارات درسالن همایش های هتل جهانگردی و ایرانگردی کرمان از ساعت ۱۹ بصورت رسمی شروع و تا ساعت ۲۲٫۳۰ ادامه یافت.

مراسم افتتاحیه در ابتدا با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم شروع و سپس با اجرای سرود ملی و سخنرانی آقای وحید دلیلی آغاز گردید. ایشان بصورت کلی از پتانسیل های استان کرمان درخصوص فروش خودروهای وارداتی در منطقه سخنانی را  مطرح نموده و در ادامه به فعالیت هایی که توسط مجموعه آقایان دلیلی در کرمان صورت گرفته است، اشاره نمودند. این فعالیت ها شامل فروش و خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی اعم از همکاری با شرکت آسان موتور بوده و موفقیت هایی که در حوزه های فروش و خدمات پس از فروش کسب نموده اند نیز می باشد. ایشان هم چنین از مسئولین استان که در جمع مدعوین حاضر بودند ، درخواست کردند که در راستای اشتغالزایی در منطقه، حمایت همه جانبه از کارآفرینان استان بعمل آید.

در ادامه اقای مهندس سارنج، به معرفی شرکت جیلی، پتانسیل ها، توانمندیها و استراتژی این شرکت پرداخته و هم چنین در مورد شرکت جیلران موتور با معرفی شرکت و پشتوانه این مجموعه با توجه به سابقه در زمینه واردات و حمایت از خدمات پس از فروش جهت کسب رضایت مندی مشتری ایرانی و محصولات عرضه شده در حال و آینده مطالبی را ارائه نمودند. ایشان در انتهای صحبت های خد،  از زحمات مدیران و پرسنل عاملیت مجاز در زمینه تجهیز فضاهای فروش و خدمات پس از فروش تشکر و قدرانی نمودند.

در بخش پایانی پایان، آقای  تکلوزاده (معاون برنامه ریزی استانداری کرمان به چگونگی حمایت مجموعه های دولتی از کارآفرینان و همچنین تشویق آنها جهت جذب سرمایه های از دست رفته پرداختند.ایشان هم چنین با اشاره به تولید و ایجاد ارزش افزوده و حمایت از  بنگاههای اقتصادی کشور، توسعه و فعالیت در این زمینه را امری مهم جهت دستیابی به اهداف بلد مدت استان کرمان عنوان کردند.

در بین  دو سخنرانی موسیقی زنده ای توسط یکی از گروههای موسیقی کرمان به اجرا درآمد و حال و هوای افتتاحیه را  کمی متحول ساخت. در انتهای مراسم، از کلیه میهمانان پذیرایی شام به عمل آمد و مراسیم بعد از بازدید خودروهای به نمایش گذاشته شده در فضای حیاط هتل ، به پایان رسید.

بدون دیدگاه برای “افتتاح پنجمین عاملیت ۳s جیلران موتور در کرمان(دلیلی)”