۰۴ دی ۱۳۹۲

دومین نمایشگاه خودروی البرز و حضور جیلی

دومین نمایشگاه خودروی البرز از تاریخ ۱۸ الی۲۲ آذر ماه با حضور ۴۵ شرکت و در فضائی بالغ بر ۴ هزار متـرمربع در محل دائمـی نمایشگـاه های شهـر کــرج برگـزار شد. در این نمایشگاه۳۰ مدل انواع خودرو سواری با برندهای مختلف از جمله مرسدس بنز، رنو، سایپا، لیفان، جی آی سی، ‌ام جی، جیلی و لادا به نمایش گذاشته شدند.

عاملیت مجاز ۱۱۱۱ شرکت جیلران موتور در شهر کرج (سبحانی)، با حضور فعال در این نمایشگاه، به نمایندگی از جیلران موتورجلوه بسیار مناسبی برای مخاطبین نمایشگاه به وجود آورده بود. غرفه این شرکت با زحمات فراوان گروه سبحانی، کلیه امکانات ممکن را برای بازدید کنندگان فراهم نموده و با پاسخگویی مناسب به آنها تاثیر به سزایی در معرفی برند جیلی به مشتریان این شهرستان داشت. خودروهای جیلی در این نمایشگاه با شرایط ویژه ای به فروش می رسیدند که با اسقبال بسیار خوبی از سوی مشتریان مواجه شده بود.

از نکات قابل توجه دیگر، می توان به اختصاص یک سالن کامل به دموی خودرو های مرسدس بنز، حضور پررنگ رقبای چینیِ “ام جی” و “لیفان”، نمایش تیبا ۲ توسط سایپا و حضور برند جدید به نام لادا از کشور روسیه نیز اشاره نمود. در سایر بخش های تخصصی نمایشگاه همچون قطعات و مجموعه های خودرو نیز شرکت های تولید کننده و تامین کننده معتبر محصولات ساخت ایران و محصولات مشترک با کشورهای اروپائی و جنوب شرقی آسیا از جمله فرانسه، آلمان، ایتالیا و چین را در معرض بازدید قرار دادند. این نمایشگاه در ساعت ۲۰ روز جمعه، ۲۲ آذر ماه به کار خود پایان داد.

بدون دیدگاه برای “دومین نمایشگاه خودروی البرز و حضور جیلی”