۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۳

ازآنجا که آسیب دیدگی در قسمت موتوری خودرو یکی از مشکلات اساسی و پرهزینه می باشد و این آسیب دیدگی مالکان خودرو را متحمل مشکلات فراوانی می گرداند، همچنین با توجه به غیر استاندارد بودن برخی راهها و جاده ها ی کشور و پیرو درخواست های مشتریان و عاملین شرکت جیلران موتور مبنی بر تجهیز خودروهای جیلی به سینی زیر موتور که یکی از مهمترین روش های حفظ و نگهداری و افزایش طول عمر قطعات موتوری می باشد، واحد قطعات شرکت جیلران موتور وظیفه خود دانست به جهت جلب رضایت مشتریان و بهبود وضعیت خودرو با تامین و تجهیز خودروهای جیلی به این قطعه، گامی دیگر در راستای جلب رضایت مشتریان بردارد.

از مزایای نصب و استفاده از سینی زیر موتور می توان به موارد زیر اشاره نمود:
کاهش انتقال سرو صدا به داخل اتاق خودرو .
• افزایش طول عمر قطعات موتوری و سیستم تعلیق از قبیل کمپرسور، واتر پمپ، پمپ هوا و جعبه فرمان در قبال عوامل محیطی و شیمیایی.
• حفظ حرارت درونی و گرم شدن موتور در هوای سرد زمستان.
• جلوگیری از برخورد اجسام با قطعات حساس و شکننده ی خودرو از قبیل رادیاتور
• جلوگیری از ورود آب در مسیرهای سراشیبی، که هجوم یکباره آن به داخل موتور سبب خیس شدن و ایجاد اتصال کوتاه در سیستم برق رسانی خودرو می گردد.
• جلوگیری از ورود حیوانات در فصل زمستان به داخل محفظه موتور.

لازم به ذکر است سینی زیر موتور تامینی واحد قطعات جیلران موتور علاوه بر برطرف نمودن مشکلات اشاره شده در بالا، تهیه شده از آلیاژ مستحکم حاوی رنگ الکترواستاتیک می باشد که به جهت اطلاع از مزایا و کیفیت رنگ های الکترو استاتیکی، به مختصر به بیان ویژگیها ومزایای این نوع رنگ می پردازیم:

مزایای رنگ الکترواستاتیک:
حفظ محیط زیست، از آلاینده های شیمیایی
عدم قابلیت اشتعال
مقاومت بسیار بالای سطوح رنگ شده در برابر شرایط جوی
کیفیت و خواص مکانیکی بسیار مطلوب ( سختی، براقیت، انعطاف پذیری، چسبندگی و مقاومت در برابر خوردگی )
سهولت در جابجایی ، حمل ، انبار داری و …
قابلیت بازیافت بالا ، به گونه ای که بیش از ۹۵ % رنگ مصرف شده و دور ریز ندارد.

رنگ پودری یا الکترواستاتیک برای شاخه‌هایی از صنعت که در ساخت محصولات خود از قطعات فلزی استفاده می نمایند بعنوان یک پوشش ایده آل با قابلیتهای شیمیایی و فیزیکی بسیار بالا مطرح می باشد . صنایعی که عمدتاً از رنگهای پودری در تولید محصول خود استفاده می نمایند عبارتند از : لوازم خانگی ، خودروسازی ، آلومینیوم ، تجهیزات پزشکی ، صوتی و تصویری ، ساخت وسایل آموزشی و کمک آموزشی ، ظروف و پیکرهای فلزی و از آنجاییکه پوشش های الکترواستاتیک مقاومت بسیار خوبی در برابر خراشیدگی و بطور کلی عوامل مکانیکی دارند، لذا بسته بندی و نگهداری قطعات رنگ شده ساده تر است.

در پایان خاطر نشان می سازد که در صورت استفاده از قطعه ای که شرکت جیلران موتور آن را توصیه ننموده باشد، و بروز هر گونه مشکل در خودروی شما مشتری عزیز، مطابق قوانین گارانتی مسوولیت و هزینه های مرتبط با مشتری خواهد بود. فراموش نکتیم، استفاده از قطعه اصلی و با کیفیت، تداوم لذت رانندگی با جیلی است.

بدون دیدگاه برای “سینی زیر موتور خــــودروی EMGRAND7 ,EC7 ,EC7-RV ,EX7 گیربکس های دنده ای و اتوماتیک، هم اینک در عاملین مجاز”