۱۰ آبان ۱۳۹۱

افتتاح اولین عاملیت ۳S جیلران موتور

اخبار و رويدادها یک دیگاه

پنجشنبه ۴ آبانماه ۱۳۹۱ مصادف بود با افتتاح اولین عاملیت ۳s  شرکت جیلران موتور در شهر بابل.

افتتاح اولین عاملیت 3s جیلران موتور

اولین عاملیت که  همزمان دارای شوروم مستقل(sales)  ، تعمیرگاه مستقل (service)  ، وانبار قطعات یدکی (spare parts)  مجزا میباشد. این عاملیت توسط آقای خورشیدی یکی از چهره های سرشناس صنعت خودرو شهر بابل و همچنین استان مازندران، دارای  نمایندگی از شرکتهای هیوندایی، پروتون ،ام جی و ایران خودرو اداره می شود.این عاملیت واقع در ورودی شهر بابل (بلوار طالقانی -نبش جاده ساحلی) با نمای زیبای نمایشگاه خود معرف محصولات متنوع و جدید کمپانی جیلی میباشد.در مراسم افتتاحیه که با حضور اعضای شورای شهر بابل ،مهندس غفار ریاست این شورا و تعدادی از مقامات دولتی این شهرستان حضور داشتند.از تلاشها و زحمات آقای خورشیدی که توانسته به بهترین شکل ممکن استانداردهای بصری و کیفی مورد نیاز عاملیتهای کمپانی جیلی را در این شهرستان اجرا نماید  تقدیر وتشکر بعمل آمد.

ضمنا در این مراسم که با حضور معاونت اجرایی و مدیران شرکت جیلران موتور در محل نمایشگاه این عاملیت برگزار شد، آقای مهندس سارنج در شروع مراسم طی سخنانی نسبت به شرح ویژگیهای محصولات جیلی و استانداردهای جهانی رعایت شده درتولید این محصولات توضیحاتی ایراد نمودند.همچنین جناب مهندس گنجوی معاونت اجرایی شرکت در سخنانی کوتاه به سیاست های کلی شرکت وراهکارهای معرفی بهتر محصولات ایمن جیلی در سطح کشور پرداختند.

در پایان ضمن پذیرایی از میهمانان از بخشهای مختلف این عاملیت بازدید بعمل آمد.

یک پاسخ برای “افتتاح اولین عاملیت ۳S جیلران موتور”

1. محمد فدائیان میگه:

مجموعه بسیار زیبایی ساخته شده . امیدوارم شاهد خدمات رسانی خوب در زمینه فروش و خدمات پس از فروش جیلی هماننند دیگر مجموعه های آقای خورشیدی باشیم.