۱۶ اسفند ۱۳۹۲

">پاسخگویی مسئولان جیلران موتور به سوالات مردمی

به نقل از روزنامه “خودرو امروز″ و وب سایت “عصر خودرو”

مسئولان شرکت جیلران موتور(نماینده محصولات جیلی در ایران) با حضور در دفتر هفته‌نامه خودرو‌امروز به سوالات مردم پاسخ دادند.

سدان لوکس جیلی به ایران می آید

نمی‌شود که همیشه ما با مسئولان شرکت‌های خودروسازی و واردکننده در ارتباط باشیم وبه سلیقه خودمان از آن‌ها سوال بپرسیم و انتقاد کنیم ! مردم نیازمند فرصتی هستند تا بتوانند مستقیما مشکلات ، انتقادات و پیشنهادات خود را با مسئولان مطرح کنند و در اسرع وقت به پاسخ خود برسند . هفته‌نامه «خودرو‌امروز» و پایگاه خبری «عصرخودرو»  به همین منظور از این هفته طرحی را کلید زده است که با عنوان ” پرسش‌و‌پاسخ مردم و مسئولان” هر ماه مهمان مسئولان شرکت‌های حوزه خودرو خواهد بود و مردم می‌توانند با برقراری تماس تلفنی با دفتر هفته‌نامه «خودرو‌امروز» و پایگاه خبری «عصرخودرو» مستقیم سوالات خود را از مسئولان بپرسند . هفته‌نامه «خودرو‌امروز» و پایگاه خبری «عصرخودرو»   پیش‌تر این طرح را با حضور مسئولان فروش شرکت ایران‌خودرو اجرا کرده بود که در نتیجه بیش از یک ساعت جلسه پرسش و پاسخ حتی یک ثانیه هم خطوط تلفن فرصت استراحت به مسئولان ندادند به همین منظور و در راستای استقبال پرشور مخاطبان ، تصمیم گرفتیم به صورت منظم و برنامه‌ریزی شده مسئولان را پای صندلی داغ سوالات بیاوریم تا مستقیما با مخاطبان در ارتباط باشند. هفته گذشته کلید استارت این طرح با حضور مسئولان شرکت جیلران موتور ؛ نماینده محصولات جیلی در ایران زده شد. با توجه به شرایط گسترده فروش این شرکت برای ۵ محصول اصلی تصمیم بر آن شد تا ۲ مسئول ارشد شرکت جیلران موتور در روز دوشنبه ۹ دی از ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۷ در دفتر هفته‌نامه «خودرو‌امروز» و پایگاه خبری «عصرخودرو» حاضر شوند تا پاسخ‌گوی سوالات تلفنی مشتریان و مردم باشند. آقایان؛ شکوهی مدیر بازاریابی و لالمی؛ مدیر فروش شرکت جیلران مهمانان این برنامه بودند. هر دو مهمانان از معدود مسئولان حوزه خودرو ایران هستند که برای رفت‌و‌آمد های روزانه و شخصی از خودرو‌های شرکت خودشان یعنی جیلی مدل EC7 استفاده می‌کنند تا اگر مشکلی در این محصولات نیز وجود داشت پیش از مشتریان آن را لمس کنند. مسئولان شرکت جیلران با روی باز ضمن ذیرش این پیشنهاد از سوی هفته‌نامه «خودرو‌امروز» و پایگاه خبری «عصرخودرو» طی گفت‌و‌گوی صمیمی با مردم تا حد توان تلاش کردند به سوالات مختلف پاسخ دهند. ضمن تشکر از همه عزیزانی که در این طرح بزرگ شرکت کردند و همچنین قدردانی از حضور مسئولان شرکت جیلران‌موتور در میز‌گرد پرسش‌و‌پاسخ تلفنی آنچه در ادامه می‌خوانید بخشی از سوالات و پاسخ‌های مطرح شده توسط مردم و مسئولان شرکت جیلران است .

خودرویی که من از شرکت جیلران خریده‌ام اما پلاک یا سند آن هنوز نیامده است آیا می توانم سند آن را به نام شخص دیگری بنزنیم یا خیر ؟ با توجه به قرار دادی که برای تحویل خودرو بسته می‌شود برای دیرکرد آیا شرکت خسارت می‌دهد یا خیر ؟ برای دریافت خسارت به کجا باید مراجعه کنیم ؟

خیر ؛ خودرو باید با مدارک تحویل مشتری داده شود و برای شماره‌گذاری اقدام شود . در مورد سوال دوم هم بله ؛ شرکت ضرر و زیانی که برای خواب پول شما است مطابق قرار داد هزینه‌ای را به شما پرداخت می‌کند. شما در همان روز تحویل خودرو ضمن مراجعه به همان نمایندگی که ثبت‌نام کرده‌اید می‌توانید نامه درخواست هزینه دیرکرد تحویل خودرو را نیز ارائه کنید .

چند وقت است به دنبال دسته‌موتور جیلی EC7 می‌گردیم. به نمایندگی هم که مراجعه می‌کنیم می گویند یک هفته تا ده روز دیگر به دستمان می‌رسد .نمایندگی کاظمی مشهد خودرو را پذیرش کرده است و سرویس اولیه را نیز انجام داده است و گفته‌اند که صدای موجود در خودرو به دسته‌موتور مربوط می‌شود اما هنوز از تهران به دست ما نرسیده است .

شما می‌توانید با شماره ۴۸۰۳۳۳۳۳ وحد ارتباط با مشتریان شرکت جیلران تماس بگیرید و شکایتی را مبنی بر این مشکل ثبت کنید که شماره پذیرش از شما دریافت می‌شود و سپس موضوع پیگری خواهد شد .

آیا سیستم‌های ناوبری (GPS) و چراغ روشنایی در روز (DAYLIGHT) برای خودرو جیلی EC7 ارائه و فعال خواهد شد ؟ برخی مغازه‌های غیر وابسته به شرکت جیلران این سیستم‌ها را فعال می‌کنند، ایا این سیستم ها اورجینال نیستند ؟

در حال فارسی‌سازی نرم‌افزار سیستم GPS یا ناوبری روی خودرو جیلی EC7 هستیم و هنوز موفق به همسان‌سازی این سیستم با خودرو شما نشده‌ایم. در صورت نصب این سیستم در مراکزی غیر از شرکت جیلران به دلیل عدم هماهنگی با سیستم صوتی خودرو این سامانه بعد از مدتی دچار مشکل می‌شود و همچنین سیستم صوتی خودرو در صورت نصب قطعات غیر شرکتی از گارانتی خارج خواهد شد. فعال سازی سیستم GPS طی ماه‌های آینده از طریق وب سایت رسمی شرکت جیلران و همچنین ارسال SMS به مشتریان اطلاع داده خواهد شد .

مشکل کمک‌فنر‌های خودرو EC7 که تقریبا حدود ۵۰ درصد دارندگان خودرو از آن گلایه مندند چه زمانی حل می‌شود ؟ اکثر دارندگان خودرو در صبح‌ها به خصوص روز‌های سرد هم در محور جلو و هم در محور عقب با این قسمت مشکل دارند. تا کنون مشکل مشابه در هیچ خودرو کمک‌فنر روغنی ندیده‌ام . من در انگلیس و در هوای سرد هم زندگی کرده‌ام . صدای وحشتناکی که از کم‌فنر ها شنیده می‌شود مانند مالیدن یک آجر به تیرآهن است .(سعیدی مقدم)

این مشکل به سیستم روغن کمک فنر خودرو‌های مربوط می‌شود. شما خودتان مستحضرید ، تمام خودرو‌هایی که از سیستم کمک‌فنر‌های روغنی استفاده می‌کنند مشکل مشابهی دارند. این مشکل بعد از حدود ۱۰ دقیقه و گرم شدن خودرو برطرف می شود و هیچ مشکلی به خودرو وارد نمی کند. تنها چاره حل آن این است که قبل از شروع حرکت خودرو حتی‌الامکان تا ۵ دقیقه اول از روی سرعت‌گیر های بزرگ و دست‌انداز‌ا عبور نکنید تا صدای آن شما را آزاد ندهد وگرنه این صدا بعد از مدت کوتاهی قطع می‌شود . این موضوع هیچ خسارتی به خودرو وارد نمی‌کند .

در رابطه با فروش خودرو‌های جیلی در شهرستان دور افتاده ای مثل مهاباد نمایندگی ندارند. آن زمانی که مردم خیلی پول داشتند خودرو ارزان بود ، الآن مردم پول نارند ، خودرو خیلی گران است . شرایط قسطی که شرکت جیلران گذاشته است هم خیلی زیاد است. من اگر ۳۵ میلیون تومان پول پیش داشته باشم یک پژو ۲۰۶ می‌گیرم. من هر هفته از طریق هفته‌نامه خودرو‌امروز با شرایط فروش آشنا می‌شوم. شرایط ۳۰ قسطی اخیر هم برای افرادی مانند من خیلی زیاد است، من می دانم که جیلی به واسطه همکاری با ولوو خیلی خوب است اما اگر پیش خرید آن حدود ۱۰ میلیون‌تومان بود من قطعا می‌خریدم. (طاهر ندیمچی از مهاباد)

ما انشاءالله سعی میکنیم این پیشنهاد شما را در قیمت‌گذاری های آینده لحاظ کنیم و طی ماه‌های آینده نزدیک به عید یا در مناسبت‌های خاص شرایطی متناسب با درخواست شما را فراهم کنیم. ضمنا ما در استان آذربایجان غربی در شهر ارومیه در حال حاضر نمایندگی داریم که می‌توانید به آن مراجعه کنید .

من یک دستگاه خودرو شاسی‌بلند جیلی را به صورت تحویل ۹۰ روزه ثبت‌نام کرده‌ام . می‌خواستم بدانم با این اگهی جدید که ۶۰ روزه و قسطی تحویل می‌دهید چه تفاوتی دارد ؟

ما تحویل‌ها را بر اساس اولویت ثبت‌نام‌هایی که انجام می‌گیرد انجام می‌دهیم . یعنی شما که آن زمان ثبت نام کرده‌اید از کسانی که چه با تحویل ۶۰ روز چه با هر شرایط دیگری ثبت‌نام کرده‌اند زود‌تر تحویل خواهید گرفت . شما ۹۰ روز از زمان قرار دادتا از شما نیز تحویل خواهد گرفت. ما تمام تلاشمان را می‌کنیم تا خودرو را زودتر از زمان مقرر موجود در قرار داد به شما تحویل بدهیم .

چرا شرایط جدید اقساطی را برای شاسی بلند X7 اعلام کرده اید که شرایط بهتری از زمانی دارد که ما تمام پول را به صورت نقدی برای تحویل ۹۰ روزه پرداخت کرده ایم آن هم با وعده ۶۰ روزه تحویل ؟ ما ۹۵ میلیون‌تومان پولمان را خوابنده‌ایم در حالی که در شرایط جدید مشتریان تنها ۲۵ میلیون‌تومان پول خود را پرداخت می‌کنند. یک ماه و خورده ای که پول در حساب شما خوابیده چه می‌شود ؟ (فاطمه دهقان از تهران)

اولا اولویت تحویل خودرو با شماست. ما خودرو را قبل از تاریخ وعده داده شده تحویل خواهیم داد. در زمان ثبت نام شما تعداد خودرو ها محدود بود و شرایط تفاوت می‌کرد. در حال حاضر اگر شما هم می‌خواهید از شرایط قسطی استفاده کنید می‌توانید ضمن بازپس‌گیری پولتان به همراه سود انصراف، در شرایط اقساطی با تحویل ۶۰ روزه خودروتان را ثبت‌نام کنید.

من حدود دو ماه قبل جیلی امگرند EC7 گرفته‌ام و بعد از ۲۱۰۰ کیلومتر کارکرد مصرف آن خیلی بالاست و برای مثال در شهر ۱۲ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر می‌رساند. با بخش فنی جیلران تماس گرفتند و آن‌ها به من گفتن دبه نمایندگی تبریز مراجعه کنم و بخش فنی با نمایندگی تماس خواهد گرفت و نحوه رفع مشکل را به آن‌ها اطلاع خواهد داد. به نمایندگی رفتیم اما کار دست و حسابی برای رفع مشکل انجام نشد . سرویس اولیه هم انجام شده است . (مسعود غلامیان از تبریز)

به نظر می‌رسد مشکل از فیلتر هوا و یا نوع سوختی است که در خودروتان استفاده می‌کنید . بهتر است برای برطرف شدن این مشکلات از بنزین یورو ۴ استفاده کنید و فیلتر هوا و صافی بنزین را نیز تعویض کنید. همچنین شما می توانید با بخش ارتباط با مشتریان جیلران تماس بگیرید و موضوع شکایت از عدم رسیدگی صحیح را ثبت کنید تا در اسرع وقت رسیدگی انجام شود . بر اساس یک آزمایش میدانی خودرو EC7 با باک پر بنزنی معمولی ۷۰۰ کیلومتر مسیر را طی کرده است در حالی که با استفاده از بنزین یورو ۴ این مسافت به ۷۵۰ کیلومتر افزایش پیدا کرده است .

سوال اول در مورد سینی خودرو است، چرا شرکت جیلی این قطعه را طراحی نکرده است و آیا این قطعه در دست طراحی است ؟ آیا کروز کنترل مورد استفاده در مدل های اتوماتیک در EC7 نیز قابلیت نصب دارد یا نه ؟ توسط شرکت ارائه می شود یا خیر ؟ آیا آپشن چراغ روشنایی در روز ( DAY Light) برای نصب روی EC7 عرضه خواهد شد ؟ همچنین خودرو EC7 آپشنی دارد که با فشردن کلید بسته شدن درب ها برای چند ثانیه ۴ شیشه به صورت اتوماتیک بسته می‌شوند ، چرا این اپشن در کاتالوگ و دفترچه خودرو توضیح داده نشده است ؟ (کیخواه از زاهدان)

به طور کلی قسمت زیر این ماشین به گونه‌ای طراحی شده است که نیاز به سینی ندارد . با این حال شرکت جیلران موتور تعدادی سینی را تهیه کرده است که از طریق عاملیت‌ها قابل واگذاری به همه مشتریانی است که تمایل داشته باشند این قطعه را روی خودروشان نصب کنند. ما از طریق وب‌سایت اطلاع رسانی خواهیم کرد و SMS نیز برای مشتریان در زمینه آماده سازی این قطعه ارسال خواهد شد. کروز کنترل امکان نصب روی خودرو‌های جیلی را در فروشگاه‌های غیر وابسته به جیلران دارد اما شرکت جیلران هیچ‌گاه این موضوع را توصیه نمی‌کند. در صورتی که فردی خارج از مجموعه این قطعه را نصب کند نیز خودرو از گارانتی خارج می‌شود زیرا نصب این قطعه مصرف سوخت شما به شدت بالا می‌برد و ممکن است موجب نارضایتی شما شود. در مورد سیستم روشنایی در روز این موضوع امکان‌پذیر است و در همه عاملیت های سراسر کشور تمام دارندگان محصولات جیلی می‌توانند این آپشن را فعال کنند . این موضوع شاید کمتر از ۵ دقیقه برای مشتری زمان ببرد. بابرند‌ها، روکش‌های صندلی و بسیاری دیگر از قطعات جانبی نیز در آینده برای این خودرو به مشتریان عرضه خواهد شد. معمولا یک خودرو از بیش از ۱۰۰ تا ۱۵۰ آپشن بهره می‌برد که امکان درج تمام آن‌ها در کاتالوگ ممکن نیست. به همین دلیل ما در ذیل کاتالوگ‌ها آدرس وب سایت را نوشته‌ایم تا هر فردی که اطلاعات بیش‌تری می‌‌خواهد به سایت مراجعه کند .

یکی از بحث‌های نگران کننده در شبکه خدمات پس از فروش روغن‌های بازیافتی است که به برخی تعمیرگاه‌ها و نمایندگی ها نیز راه پیدا کرده است . ما از شما خواهشمندیم از ورود این روغن‌ها به شبکه خدمات پس از فروش جیلی جلوگیری کنید .

شبکه خدمات پس از فروش و عاملیت های شرکت جیلران تنها از روغن‌موتور‌های با برند توتال استفاده می‌کنند و در برگه گارانتی نیز این روغن به مشتریان توصیه شده است . تمام عاملیت‌ها از مرجع رسمی و با پیش‌بینی تعداد خودرو‌های مراجعه کننده روغن مورد نیاز را خریداری می‌کنند و هیچ روغن متفرقه ای به شبکه عاملیت های ما راه پیدا نخواهد کرد .

در رابطه با کیفیت رنگ خودرو‌های جیلی برخی دارندگان نگرانی‌هایی را مطرح کرده‌اند که در برخی منابع اینترنتی به آن اشاره شده است . آیا این موضوع واقعیت دارد ؟

تا کنون چند مورد مشکل رنگ که به ما گزارش شده است مربوط به خودرو‌هایی است که برای مدت طولانی در فضای باز زیر آفتاب مانده‌اند و یا خودرو زیر درخت پارک شده است و شیره درخت روی آن ریخته شده و نمی‌توانستند آن را تمیز کنند که آن موضوع نیز با محلول‌های خاص قابل رفع است . متاسفانه در برخی منابع اینترنتی شایعاتی در این زمینه مطرح شده است که صحت ندارد و تکذیب می‌شود .

من از معلولان با درجه معلولیت خیلی شدید هستم. می خواستم به وارد‌کنندگان خودرو و فروشندگان بگویم ما معلولین قشر ضعیف جامعه هستیم . ما حتما باید خودرو اتوماتیک سوار شویم اما واردکنندگان با وجود تماس برای ارائه با شرایط خاص به هیچ وجه همکاری نمی کنند. بر خلاف کشور های دیگر واردکنندگان خودرو هزینه‌های سنگین برای خرید خودرو در نظر می گیرند که از توان ما خارج است .مثلا برای پیش پرداخت ۵۰ میلیونی شاید من بتوانم نصف آن را پرداخت کنم و اقساط آن را بدون بهره یا کم بهره برای ثوابش در نظر بگیرند . (محمد‌حسن علی‌محمدی از تبریز)

ما از شما خواهشمندیم نظرتان مبنی بر شرایط ایده‌آل خرید یک خودرو را به صورت مکتوب برای شماره ۲۲۲۰۳۵۶۰ فکس کنید تا ترتیب اثر داده شود . برای اجرای این موضوع شرکت ها با برخی سازمان های دولتی برای مثال سازمان بنیاد مستضعفین باید قرار دادی ببندند که طی آن آن سازمان و شرکت وامی را در نظر بگیرند تا شرایط خرید برای مشتریان معلول آسان‌تر شود . در حال پیگیری این موضوع برای محصولات جیلی هستیم .

خودرو جیلی امگرند EC7 خیلی خودرو خوبی است اما خدمات پس از فروش آن مناسب نیست . نه از نظر تامین قطعات و نه از نظر رفع مشکلات فنی . مثلا جلوبندی خودرو صفر کیلومتر من مشکل داشت و می‌کشید به دو نمایندگی مراجعه کردم اما مشکل را نتوانستند برطرف کنند ؛ تنها لقی فرمان برطرف شد. تا کنون حدود ۱۱۰۰ کیلومتر با خودرو کار کرده ام . (گائینی از تهران)

مسئولان شرکت جیلران موتور از این دوست عزیز شماره موبایلشان را درخواست کردند تا مستقیما برای رفع مشکل فنی اقدام کنند.

آیا امکانش وجود دارد که دوره تحویل خودرو کوتاه تر شود؟ تحویل ۶۰ روزه کاری ممکن است حدود ۷۵ روز طول بکشد‌.(حاجیان از تهران)

خودروها باید از گمرک ترخیص و پس از طی مراحل شماره گذاری روانه بازار گردند دوره ای ۶۰ روزه نیاز است. ما تلاش می‌کنیم خودرو‌ها را زودتر تحویل دهیم . هم‌اکنون نیز شرکت جیلران‌موتور خودرو‌هایی را دارد که می‌تواند زودتر از ۶۰ روز به شما تحویل بدهد اما این موضوع شامل همه محصولات نمی شود.

در مورد اخذ نمایندگی می‌خواستم سوال کنم. در صورت تامین تمام شرایط آیا امکان اخذ نمایندگی در شهر یزد وجود دارد ؟ ما نمایندگی برتر سایپا هستیم اما دیگر فروش و خدمات به محصولات سایپا برای ما صرف اقتصادی ندارد لذا علاقه‌مندین نمایندگی شرکت جیلران را بگیریم .(حسینی نسب از یزد)

شما می‌توانید به سایت شرکت جیلران‌موتور مراجعه کنید و فرم‌ها و آیتم‌های مربوط به اخذ نمایندگی را تکمیل و ارسال کنید تا بعد از بازدید و تعیین اعتبار نسبت به ارائه نمایندگی اقدام شود. ممکن است در حال حاضر شرکت ما نیازی به نمایندگی جدید نداشته باشد اما در آینده از بین درخواست های ارائه شده نمایندگی‌های جدید انتخاب می‌شوند .

چرا تحویل خودرو‌ها ۲ یا ۳ ماهه است ؟ آیا برای واردات مدل امگرند EC8 نیز وجود دارد ؟ (شهرام سلیمانی از تبریز)

تحویل همه خودرو‌ها طی ۱۰ روز آینده کمتر از ۶۰ روز خواهد بود . برخی مدل‌های دستی خودرو‌های جیلی حتی امکان تحویل ۱۵ روزه را نیز دارند که زودتر از موعد مقرر در فرم ثبت‌نام است. خودرو‌های اتوماتیک در حال انجام کار‌هایی برای پروسه ترخیص هستند و بین ۴۵ تا ۵۰ روز برای تحویل زمان نیاز دارند . بله ، مدل EC8 در دستور کار واردات قرار دارد و تلاش می‌کنیم در آینده نزدیک این خودرو را به بازار ارائه کنیم .

با تشکر از حس پاسخ‌گویی و تعهد شما . آیا تفاوت مدل‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ که حدود ۶-۷ منیلیون‌تومان است تنها به دلیل اتوماتیک بودن است ؟ دلیل افزایش ۲-۳ میلیونی قیمت خودرو‌های جیلی طی هفته گذشته چه بود ؟ آیا امکان کاهش قیمت‌ها در مدل ۲۰۱۴ وجود دارد ؟(زینعلی از کرمانشاه)

پاسخ به سوال نخست شما مثبت است و تغییر دیگری در این مدل اعمال نشده است . در ماه مهر سال جاری تغییری در قوانین واردات خودرو کشور به وجود آمد. بر اساس این قانون که از سوی سازمان حمل‌و‌نقل‌ عمومی اعلام شد هزینه خروج خودرو فرسوده به ازای هر خودرو وارداتی برای شرکت جیلران از ۳ میلیون‌تومان به ۱۰ میلیون‌تومان افزایش پیدا کرد که بخش کوچکی از این افزایش هزینه یعنی ۲-۳ میلیون‌تومان به قیمت خودرو‌ها اضافه شد. در مورد سوال سوم اخبار افزایش تعرفه ‌های گمرکی تا ۲۰ درصد اعلام شده است و همچنین تورم نیز همیشه کاری می‌کند که قیمت کاهش پیدا نکند و همیشه کالاهایی وارداتی روندی رو به رشد دارند .

آیا خودرو تحویلی شاسی‌بلند X7 همین آپشن‌هایی را خواهد داشت که در کاتالوگ ذکر شده است ؟ (بهرامی از شاهرود)

بله این خودرو مطابق با آپشن‌های ذکر شده در وب سایت رسمی جیلران تحویل مشتریان داده خواهد شد .

در برخی از منابع اینترنتی قوای محرکه و گیربکس این خودرو متعلق به میتسوبیشی ، تویوتا و … اعلام شده است . لطفا در این مورد به صورت شفاف توضیح دهید .(قهرمانی از رشت)

کمپانی جیلی ، خودروسازی است که از کوچک‌ترین تا بزرگترین قطعاتش در چین و یا شرکتهای زیرمجموعه جیلی در اقصی نقاط جهان به تولید می‌رسد . خودرو Emgrand7 توانسته است استاندارد ایمنی ۴ ستاره E-NCAP را با نمره بسیار خوبی بدست آورد. این شرکت جهت ارتقائ کیفی محصولات و با هدف انتقال دانش فنی، شرکت ولوو سوئد را خریداری کرد و با تولید محصولات بسیار باکیفیت توانست به یکی از بزرگترین صادرکنندگان خودرو چینی تبدیل شود. گیربکس محصولات جیلی از تولیدات شرکت DSI استرالیا است که دومین تولیدکننده گیربکس در دنیاست.

بدون دیدگاه برای “پاسخگویی مسئولان جیلران موتور به سوالات مردمی