۱۴ شهریور ۱۳۹۱

درخشش جیلی در اکراین

رشد ۶۲ درصدی در نیمه اول ۲۰۱۲، رده سوم فروش در ماه جولای.

پس از ثمره تلاش Geely با صادرات بیش از ۱۰۰۰۰ دستگاه خودرو در ماه جولای، بار دیگر این شرکت با ۱۰۲۳۵ خودروی صادر شده،در میان بالاترین شاخص های ماه جاری قرار گرفت.در میان تمام بازار های بین المللی Geely،بازار اکراین به شکل قابل توجهی ارزشمند است.

در نیمه ابتدایی سال، بازار خودروی اکراین، رشد ۵۸/۹ درصدی در مقایسه با دوره مشابه در سال گذشته داشته است. همان گونه که اشاره گردید، رشد فروش Geely برای ۶ ماهه ابتدایی امسال به رقم قابل توجه ۴۶/۶۲ درصد دست یافت که نرخ رشد بازار خودروی اکراین را به طرز قابل توجهی بالا برده است.با کارایی فراتر از حد تصور و مزیت رقابتی بالا، Geely هم اکنون بر سایر همتایان چینی خود (Chery,Lifan,Greatwall,JAC) سایه افکنده و رتبه اول را بدست آورده است.

تا ۱۵ آگوست، Geely 7400 دستگاه خودرو را به اکراین صادر کرده و پیش بینی می شود در مجموع ۱۲۰۰۰ دستگاه خودرو در سال ۲۰۱۲ به کشور های اروپای شرقی صادر گردد. ماه گذشته سهم بازار ۴۶/۷ درصدی خودروی Geely در اکراین، این برند را در میان تمام خودرو ها از برند های موجود در اکراین، در مقام سوم قرار داد.و تنها Hyundai و برند داخلی ZAZ بالاتر از آن قرار گرفتند.علی رقم تمام پیش بینی ها، این برند چینی بسیاری از برند های بین المللی را پشت سر گذاشت.برند هایی مثل Toyota,Volkswagon,Ford.

(بازار خودرو های سواری اکراین)

تا ماه جولای سال جاری، Geely، بیش از ۴۰۰۰۰ دستگاه خودرو را در اکراین به فروش رسانده است.که از ژانویه ۲۰۰۷ آغاز شده و این شرکت را به عنوان یکی از بازیگران اصلی و غیر قابل انکار بازار خودروی اکراین قرار داده است.
در ۷ ماه ابتدای سال ۲۰۱۲ ، صادرات فزاینده Geely، به ۴۸۹۴۴ دستگاه خودرو رسیده که رشدی برابر با ۲۱۲ درصد در مقایسه با دوره مشابه در سال قبل داشته است.در شرایط بازار بین المللی، Geely خود را به عنوان یکی از سریع ترین ها معرفی کرده و در نتیجه رسیدن به هدف عبور از فروش ۸۰۰۰۰ دستکاه در بازار بین المللی، برای آن بسیار محتمل خواهد بود.

منبع: دپارتمان مدیریت برند
شرکت جیلی اینترنشنال

بدون دیدگاه برای “درخشش جیلی در اکراین”