۰۶ اسفند ۱۳۹۲

حضور جیلران موتور در دهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت خودرو اصفهان

دهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت خودرو اصفهان از تاریخ  ۲۳ تا ۲۶ بهمن ماه ۹۲ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان با حضور چشمگیر شرکتهای فعال و برتر صنعت خودرو برگزار گردید. این شرکتها در سه سالن نمایشگاهی و در فضایی به مساحت ۸۵۰۰ مترمربع  گرد هم آمده بودند. غرفه شرکت جیلران موتور در سالن میرداماد قرار گرفته بود.

حضور پر شور و بی سابقه مردم اصفهان، رنگ و بوی متفاوتی به فضای نمایشگاه امسال داده بود. می توان غرفه شرکت جیلران موتور را یکی از پربیننده ترین غرفه های نمایشگاه دانست. طراحی غرفه جیلران موتور و اختصاص فضای مشخصی به بازدیدکنندگان ، یکی از نکات جذاب این غرفه بود که آنرا از سایر شرکت کنندگان متمایز می ساخت. هم چنین جیلران موتور هدایای ویژه ای برای کودکان در نظر گرفته بود که در طول نمایشگاه به آنها اهدا گردید.

خودروهای به نمایش در آمده در نمایشگاه به شرح ذیل بوده اند:

خودروی امگرند سون صندوقدار دنده دستی – قرمز موکا
خودروی امگرند سون صندوقدار دنده اتومات – سفید
امگرند ۷ هاچ بک دنده دستی – قرمز متالیک
امگرند ایکس ۷ شاسی بلند  – نقره ای
یک دستگاه خودروی امداد سیار ( فضای باز)

این خودروها در ۴ نقطه ی مجزا اما وابسته بهم در فضایی به مساحت ۲۵۲ متر قرار گرفته بودند که بازدیدکنندگان به راحتی می توانستند از هر ۴ جهت به خودرودسترسی داشته و آنرا مورد بررسی قرار دهند،در همین راستا کنار هر خودرو ۲ کارشناس برای پاسخگویی به سوالات بازدید کندگان حضور دائم داشتند.

از جمله اهداف حضور شرکت جیلران موتور در دهمین نمایشگاه صنعت خودرو اصفهان می توان به نکات ذیل اشاره کرد:

ارائه آخرین دستاورد های برند جیلی و شرکت جیلران موتور در صنعت خودرو.
توجه ویژه به نیازها و خواسته های مشتریان گوناگون در استان اصفهان و سایر استانهای مجاور.
انجام تحقیقات میدانی در جهت پیش برد کیفیت خدمت رسانی به مشتریان محترم.
ایجاد فرصتی مناسب برای بازدید کنندگان از نمایشگاه جهت خرید خودرو با شرایط ویژه.
برقراری ارتباط رو در رو با مشتریان فعلی و رفع مشکلات و ابهامات آنها.

حضور واحدهای جیلران موتور در نمایشگاه صنعت خودرو

در فضای طراحی شده غرفه جیلران، ۶ جایگاه اطلاعات طراحی گردیده بود که به ترتیب ۲ میز به عاملیت ۳۰۱۲ ( سلامتیان)، ۲ میز عاملیت ۳۰۱۱ ( وانونی) و ۲ میز دیگر به واحد های سرویس و قطعات جیلران موتور اختصاص داده شده بود.به این ترتیب امکان پاسخگویی به تمامی سولات مشتریان محترم در این غرفه فراهم گردیده بود.

واحد فروش:

واحد فروش شرکت جیلران موتور با حضور در غرفه این شرکت، پاسخگوی کلیه سوالات بازدیدکنندگان بودند.هم چنین بسیاری از مشتریان، با حضور در این غرفه و ارتباط مستقیم با کارشناسان فروش، از آخرین وضعیت ثبت نام و تحویل خودروی خود مطلع ردیدند.ضمن اینکه واحد فروش مسئولیت نظارت بر روند ثبت نام و ارائه تخفیف ویژه نمایشگاه به مشتریان را نیز بر عهده داشت.

واحد قطعات:

غرفه جیلران موتور از جمله غرفه هایی بود که استند بزرگی  را به قطعات خودروهای خود اختصاص داده بود .حضور کارشناسان واحد قطعات و پاسخگویی به سوالات و نگرانیهای بازدیدکنندگان در رابطه با قطعات خودروهای جیلی،  قدم مثبتی در راستای رفع نگرانی های مشتریان از تامین قطعات  بود . لازم به ذکر است که جای خالی  استند قطعات در بسیاری از غرفه های دیگر نمایشگاه خالی بود.

واحد خدمات پس از فروش :

کارشناسان پشتیبانی فنی از واحد خدمات پس از فروش با پاسخگویی به سوالات فنی بازدیدکنندگان غرفه جیلران موتور را از سایر شرکت کنندگان در این نمایشگاه متمایز ساخته بود و کارشناسان امور عاملیت ها در رابطه با شبکه گسترده عاملیت مجاز شرکت جیلران موتور با بازدیدکنندگان توضیحاتی ارائه می نمودند.

واحد بازاریابی:

واحد بازاریابی به عنوان پشتیبان تمامی واحدهای شرکت از چندروز قبل از برگزاری نمایشگاه، در شهر اصفهان حضور داشته و کلیه مراحل برگزاری نمایشگاه از جمله طراحی و ساخت غرفه، تامین اقلام تبلیغاتی،طراحی کاتالوگ ها،استند ها و …،  هماهنگی و برنامه ریزی ها و هم چنین امور پس از برگزاری برعهده این واحد بود.ضمن اینکه در طول برگزاری نمایشگاه نیز فعالیت هایی از قبیل جمع آوری اطلاعات،نظرسنجی، پاسخگویی به مشتریان فعلی، جلسات متعدد با شرکت های مختلف در مینه همکاری های مشترک و هم چنین تهیه و به روز رسانی  اخبار نماشگاه از جمله فعالیت های انجام شده توسط این واحد بود.

بدون دیدگاه برای “حضور جیلران موتور در دهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت خودرو اصفهان”