۲۷ شهریور ۱۳۹۲

گزارش تفصیلی از حضور شرکت جیلران موتور در نمایشگاه خودروی مشهد

سیزدهمین نمایشگاه بین‏ المللی خودرو و قطعات مشهد از تاریخ ۵ شهریور ۱۳۹۲ لغایت ۸ شهریور ۱۳۹۲ در محل دائمی نمایشگاه‏های مشهد برگزار گردید. این نمایشگاه یکی از مهم ترین و پر بازدید ترین نمایشگاه‏ها در سطح کشور می‏باشد. در این نمایشگاه ۱۵ شرکت خودروساز و واردکننده خودرو در کنار ۱۱۳ شرکت فعال در زمینه قطعات و صنایع وابسته حضور داشتند.

حضور شرکت جیلران موتور در این نمایشگاه از جهات زیادی دارای اهمیت بود که از آن جمله می‏توان به موارد زیر اشاره نمود:

اولین حضورنمایشگاهی برند جیلی

ارائه طرح پیشبرد فروش در نمایشگاه

جمع‏ آوری اطلاعات سودمند از مشتریان فعلی و بالقوه سازمان خصوصاً ساکنین استان خراسان رضوی و تحلیل اطلاعات بدست آمده

شرکت جیلران موتور با غرفه ای به مساحت ۳۰۲ متر مربع و ۴ دستگاه خودرو در نمایشگاه مشهد حاضر شد و در طی این نمایشگاه از خودروEmgrand X7 رونمایی شد.

غرفه جیلی

خودروهایی که در این نمایشگاه عرضه شدند به شرح ذیل بوده اند:

خودرو Emgrand7
خودرو Emgrand7  RV
خودرو Emgrand X7

افتتاحیه نمایشگاه

آئین افتتاحیه این نمایشگاه راس ساعت ۱۷ روز سه شنبه، پنجم شهریورماه انجام شد. طی این مراسم آقای فروزان مهر، استاندار خراسان رضوی، در نمایشگاه حضور پیدا کرده و پس از مراسم افتتاحیه، از غرفه ها دیدن کردند. به دلیل تقارن ورود آقای مهندس گنجوی، مدیر عامل محترم شرکت جیلران موتور و آقای فروزان مهر، به غرفه شرکت جیلران موتور، مراسم رو نمایی از خودروی Emgrand X7 در همین لحظه انجام شد.ازدحام جمعیت به دلیل برگزاری این مراسم، از ساعات اولیه نمایشگاه، خیره کننده بود و مخاطبین زیادی را جهت بازدید از خودروی جدید جیلی، به غرفه جیلران موتور کشاند.

در روز افتتاحیه هیأت بلندپایه ‏ای از مدیران شرکت جیلی از غرفه شرکت جیلران موتور بازدید به عمل آوردند. میزان استقبال از محصولات به حدی بود که این افراد کاملا شگفت‏ زده شده بودند.

در روز های دوم و سوم نمایشگاه، آقای مهندس سارنج، معاونت محترم اجرایی مجموعه به جمع حاضرین در غرفه ملحق شدند.

در روز دوم تا ساعات پایانی شب، جمعیت در نمایشگاه رفته رفته بیشتر می شد. اما در روزهای سوم و چهارم به دلیل تقارن با تعطیلات آخر هفته، جمعیت  حاضر در نمایشگاه به شکل قابل توجهی افزایش یافته و باعث ایجاد ترافیک سنگین در خیابان های اطراف نمایشگاه شده بود.

در آخرین روز این نمایشگاه شرکت جیلران موتور نمانیده انحصاری شرکت جیلی را به عنوان غرفه نمونه در زمینه تخصصی انتخاب کرد. شرکت جیلران موتور در این نمایشگاه توانست با نمایش ۳ مدل خودرو جیلی تعداد زیادی از علاقه مندان به خودرو را به بازدید از این غرفه وادار کند.

غرفه قطعات

شرکت جیلران موتور در بخش قطعات حضور فعالی داشت و تقریبا جزء معدود شرکت‏هایی بود که بخشی از غرفه خود را به این امر تخصیص داده بود.

عاملیتهای مجاز

در زمان برگزاری نمایشگاه مشهد، دو کانتر به عاملیت های مجاز شرکت جیلران موتور(عاملیتهای کاظمی و سیاسی) تخصیص داده شد. هریک از عاملیت ها با تخصیص ۴ نیرو اقدام به اطلاع رسانی و فروش نمودند.

انتخاب جیلران  به عنوان  غرفه نمونه

انتخاب غرفه نمونه  در ۳ بخش طراحی، اخلاق حرفه ای و تخصصی صورت پذیرفت که در این بین شرکت جیلران موتور به عنوان غرفه نمونه در زمینه تخصصی انتخاب شد.

بدون دیدگاه برای “گزارش تفصیلی از حضور شرکت جیلران موتور در نمایشگاه خودروی مشهد”