۰۷ آذر ۱۳۹۲

حمل رایگان قطعات یدکی

بسمه تعالی

عاملین مجاز شرکت جیلران موتور

احتراما به استحضار می رساند از تاریخ ۱۳۹۲/۹/۱ از عاملین مجاز هیچ گونه هزینه ای بابت حمل قطعات دریافت نمی گردد و تمامی حمل ها (با رعایت شرایط زیر) به صورت رایگان ارسال می گردد و دریافت هرگونه وجه از مشتریان تخلف بوده و در صورت مشاهده مطابق قوانین اقدام صورت خواهد پذیرفت و در رتبه بندی عاملین منظور می گردد.

قطعات عاملین شهرستان برای سفارش هایی که پیش از ساعت ۱۳ (هر تعداد درخواست) در سیستم به ثبت رسیده است روزانه یکبار و در ساعت ۱۴ هر روز جمع آوری و در همان روز به صورت رایگان ارسال می گردد،  و در صورت سفارش گذاری پس از ساعت ۱۳ حواله ها به همراه حواله های روز بعد ارسال می گردد.

قطعات عاملین استان تهران (هر تعداد که سفارش گذاری گردد) روزانه یکبار و در ساعت ۱۴ ارسال می گردد. در صورتی که عاملین تهران در طول روز به صورت اضطراری و در چندین نوبت اقدام به سفارش گذاری نمایند و درخواست ارسال قطعه پیش از ساعت ۱۴ را داشته باشند می بایست از طریق کارگزار عاملیت و با هزینه شخصی اقدام نمایند.

با سپاس و احترام

واحد قطعات جیلران موتور

بدون دیدگاه برای “حمل رایگان قطعات یدکی”