۰۴ دی ۱۳۹۲

حضـور جیلـران موتـور درنمایشگـاه بزرگ راه و شهرسـازی و صنـایع وابستـه

نمایشگاه بزرگ راه و شهرسازی و صنایع وابسته از تاریخ ۹ آذر لغایت ۱۲ آذر ۱۳۹۲ در مصلای بزرگ تهران برگزار گردید.

این نمایشگاه که هر سال همزمان با هفته حمل و نقل برگزار می شد، امسال زودتر برپا گردید تا هفته حمل و نقل به اجرای برنامه های حمل و نقلی اختصاص یابد.  نمایشگاه راه و شهرسازی و صنایع وابسته با حضور چندین شرکت خارجی و داخلی در زمینه های مرتبط برگزار گردید.

با توجه به عرضه تاکسی های جیلی، شرکت جیلران موتور اقدام به شرکت در این نمایشگاه با هدف اطلاع رسانی در این خصوص نمود که مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.

در طی زمان برگزاری این نمایشگاه، تعداد بسیاری از شرکتهای فعال در صنعت حمل و نقل به غرفه شرکت جیلران موتور مراجعه داشتند و اطلاعات مورد نیاز را از طریق نمایندگان شرکت کسب نمودند. همچنین به واسطه طراحی خاص غرفه و متفاوت بودن المانهای استفاده شده در آن و از سوی دیگر تکریم مراجعین، استقبال بسیار چشمگیری از غرفه شرکت جیلران موتور صورت پذیرفت. غرفه شرکت جیلران موتور در فضایی به مساحت ۱۷۴ متر مربع و با تمرکز بر المان های مرتبط با تاکسی و مفاهیم خدمات پس از فروش طراحی و اجرا گردید.

خودروهایی که در این نمایشگاه به نمایش درآمدند عبارت بودند از:

-یک دستگاه خودرو جیلی تاکسی

-یک دستگاه خودرو امداد

-یک دستگاه خودرو جیلی با کاربری عادی

بدون دیدگاه برای “حضـور جیلـران موتـور درنمایشگـاه بزرگ راه و شهرسـازی و صنـایع وابستـه”